Spelling Check Set – 9 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Comitment
B. Comittment
C. Committment
D. Commitment

Ans: D. Commitment


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Varstile
B. Verstile
C. Versatile
D. Vorstyle

Ans: C. Versatile


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Comitee
B. Commitee
C. Comittee
D. Committee

Ans: D. Committee


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Inocculate
B. Inoculate
C. Innoculate
D. Innocculate

Ans: B. Inoculate


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Perseverance
B. Preservarance
C. Perseverence
D. Preserverence

Ans: A. Perseverance


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Septaganarian
B. Septagenarian
C. Septuaganarian
D. Septuagenarian

Ans: D. Septuagenarian


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Arangemant
B. Arrangement
C. Arrangment
D. Arangement

Ans: B. Arrangement


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Tranquillity
B. Trenquillity
C. Trenquility
D. Tranquility

Ans: D. Tranquility


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Fullfil
B. Fulfil
C. Fulfill
D. Fullfill

Ans: C. Fulfill


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Correspondant
B. Corraspondent
C. Corraspondant
D. Correspondent

Ans: D. Correspondent


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Dansuese
B. Danseus
C. Danseuse
D. Densuace

Ans: C. Danseuse


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Comensurate
B. Commensurate
C. Commensurrate
D. Comenssurate

Ans: B. Commensurate


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Sovereignty
B. Soveriegnty
C. Sovereignity
D. Soveriegnity

Ans: A. Sovereignty


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Pitiaeble
B. Pitiable
C. Pitiaable
D. Pitiabale

Ans: B. Pitiable


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Cemetry
B. Cemetery
C. Cemetary
D. Cemmetery

Ans: B. Cemetery


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Alitration
B. Alliteration
C. Allitration
D. Aliteration

Ans: B. Alliteration


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Genelogy
B. Genealogy
C. Geneology
D. Genalogy

Ans: B. Genealogy


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Omenous
B. Ominous
C. Omineous
D. Ommineous

Ans: B. Ominous


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Etiquete
B. Etiquette
C. Ettiquete
D. Ettiquitte

Ans: B. Etiquette


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Benefeted
B. Benifited
C. Benefitted
D. Benifitted

Ans: C. Benefitted


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment