Spelling Check Set – 8 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Inundated
B. Innundated
C. Innandated
D. Inandated

Ans: A. Inundated


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Receding
B. Receeding
C. Reeceding
D. Recedeing

Ans: A. Receding


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Incumbent
B. Incumbant
C. Incambant
D. Incambent

Ans: A. Incumbent


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Vetniary
B. Vetarinary
C. Veteninary
D. Veterinary

Ans: D. Veterinary


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Chaufer
B. Chauffer
C. Chaufeur
D. Chauffeur

Ans: D. Chauffeur


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Defendant
B. Defendent
C. Defandent
D. Defandant

Ans: A. Defendant


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Mathemetics
B. Mathamatics
C. Mathametics
D. Mathematics

Ans: D. Mathematics


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Overlapped
B. Overlaped
C. Overleped
D. Overelaped

Ans: A. Overlapped


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Commission
B. Commisson
C. Commision
D. Comission

Ans: A. Commission


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Illusteous
B. Illistrious
C. Ilustrious
D. Illustrious

Ans: D. Illustrious


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Budgetary
B. Budgetry
C. Budgetery
D. Bugetary

Ans: A. Budgetary


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Lauriate
B. Laureat
C. Laureate
D. Lauriat

Ans: C. Laureate


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Remunaration
B. Remunration
C. Remeuneration
D. Remuneration

Ans: D. Remuneration


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Recommand
B. Recommend
C. Reccomend
D. Recomend

Ans: B. Recommend


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Finnancer
B. Financier
C. Financer
D. Financeir

Ans: B. Financier


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Necessary
B. Necesarry
C. Necesary
D. Neccessary

Ans: A. Necessary


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Harasment
B. Harassment
C. Harrassment
D. Harrasment

Ans: B. Harassment


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Skillful
B. Skillfull
C. Skiilful
D. Skilfull

Ans: A. Skillful


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Paralelled
B. Parallelled
C. Paralleled
D. Parralleled

Ans: C. Paralleled


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Comander
B. Commander
C. Commandor
D. Comandar

Ans: B. Commander


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment