Spelling Check Set – 7 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Embarasment
B. Embarassment
C. Embarrasment
D. Embarrassment

Ans: D. Embarrassment


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Posesion
B. Possession
C. Posession
D. Possesion

Ans: B. Possession


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Dielectic
B. Diallectic
C. Dilectic
D. Dialectic

Ans: D. Dialectic


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Kalidoscope
B. Kalaidoscope
C. Kaleidoscope
D. Kaliedoscope

Ans: C. Kaleidoscope


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Addultration
B. Adultration
C. Addulteration
D. Adulteration

Ans: D. Adulteration


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Colaboration
B. Collaberation
C. Colaberation
D. Collaboration

Ans: D. Collaboration


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Forecast
B. Forcaust
C. Forcast
D. Forecaste

Ans: A. Forecast


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Interegnum
B. Intregnum
C. Interregnum
D. Interregnim

Ans: C. Interregnum


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Sattellite
B. Satellite
C. Sattelite
D. Satelite

Ans: B. Satellite


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Greivance
B. Grievance
C. Griveance
D. Grieveance

Ans: B. Grievance


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Variegated
B. Varegated
C. Varigated
D. Variagated

Ans: A. Variegated


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Bouquete
B. Bouquet
C. Boquet
D. Bouquette

Ans: B. Bouquet


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Gorgette
B. Georgette
C. Gorgete
D. Georget

Ans: B. Georgette


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Exagerate
B. Exadgerate
C. Exaggerate
D. Exeggerate

Ans: C. Exaggerate


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Liesure
B. Leisure
C. Leasure
D. Lesiure

Ans: B. Leisure


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Aforstation
B. Aforestation
C. Afforstation
D. Afforestation

Ans: D. Afforestation


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Distilry
B. Distillry
C. Distillery
D. Distilery

Ans: C. Distillery


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Beligrent
B. Beligerent
C. Belligrent
D. Belligerent

Ans: D. Belligerent


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Sustinence
B. Sustenance
C. Sustenence
D. Sustinance

Ans: B. Sustenance


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Translucent
B. Translusent
C. Transluscent
D. Tranclucent

Ans: A. Translucent


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment