Spelling Check Set – 6 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Examplary
B. Exemplary
C. Examplery
D. Exemplery

Ans: B. Exemplary


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Acurrate
B. Accurate
C. Acurate
D. Accuratte

Ans: B. Accurate


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Calliberation
B. Caliberation
C. Callibration
D. Calibration

Ans: D. Calibration


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Utrance
B. Utterance
C. Uterance
D. Uttrance

Ans: B. Utterance


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Ocasion
B. Ocassion
C. Occasion
D. Occassion

Ans: C. Occasion


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Inteligensia
B. Inteligentsia
C. Intelligensia
D. Intelligentsia

Ans: D. Intelligentsia


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Achievment
B. Acheivment
C. Achievement
D. Achevement

Ans: C. Achievement


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Hetrogenous
B. Hetrogeneous
C. Heterogenous
D. Heterogeneous

Ans: D. Heterogeneous


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Sabotage
B. Sabbotage
C. Sabotaze
D. Sabatage

Ans: A. Sabotage


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Buisness
B. Bussiness
C. Business
D. Buisiness

Ans: Business


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Adviceable
B. Advisable
C. Advicable
D. Adviseable

Ans: B. Advisable


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Utrance
B. Utterance
C. Uterance
D. Uttrance

Ans: B. Utterance


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Commettee
B. Committe
C. Comittee
D. Committee

Ans: D. Committee


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Coruppt
B. Curropt
C. Corrupt
D. Currupt

Ans: C. Corrupt


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Coreander
B. Coriander
C. Coriandar
D. Coreandor

Ans: B. Coriander


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Foreigner
B. Forienor
C. Foriegnor
D. Foreiner

Ans: A. Foreigner


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Brethoren
B. Brothren
C. Brethren
D. Brethron

Ans: C. Brethren


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Rapprochmant
B. Rapprochment
C. Raproachment
D. Rapprochement

Ans: D. Rapprochement


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Puerille
B. Puerrile
C. Puerile
D. Purrile

Ans: C. Puerile


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Entreprenuer
B. Entrepraneur
C. Entrapreneur
D. Entrepreneur

Ans: D. Entrepreneur


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment