Spelling Check Set – 5 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt words.

A. Furnituer
B. Exampel
C. Medicine
D. Sampal

Ans: C. Medicine


Question 2.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Appraise
B. Commend
C. Mentanence
D. Behavior
E. All correct

Ans: C. Mentanence


Question 3.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Immature
B. Imminent
C. Ilicit
D. Imperative
E. All correct

Ans: C. Ilicit


Question 4.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Boundary
B. Exhibit
C. Depresion
D. Demonstration
E. All correct

Ans: C. Depresion


Question 5.

Find the correctly spelt words.

A. Friming
B. Burnning
C. Running
D. Fryng

Ans: C. Running


Question 6.

Find the correctly spelt words.

A. Inoculation
B. Innoculation
C. Inocculation
D. Inocullation

Ans: A. Inoculation


Question 7.

Find the correctly spelt words.

A. Exaggerate
B. Exeggrate
C. Exagerate
D. Exadgerate

Ans: A. Exaggerate


Question 8.

Find the correctly spelt words.

A. Equanimity
B. Equannimity
C. Equanimmity
D. Equinimity

Ans: A. Equanimity


Question 9.

Find the correctly spelt words.

A. Eflorescence
B. Efllorescence
C. Efflorescence
D. Efflorascence

Ans: C. Efflorescence


Question 10.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Passion
B. Fashion
C. Ration
D. Tution
E. All correct

Ans: D. Tution


Question 11.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Quarreled
B. Rebellious
C. Commission
D. Mirraculous
E. All correct

Ans: D. Mirraculous


Question 12.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Logical
B. Ludicrucous
C. Lovely
D. Lonesome
E. All correct

Ans: B. Ludicrucous


Question 13.

Find the correctly spelt words.

A. Dammage
B. Damaige
C. Dammege
D. Damage

Ans: D. Damage


Question 14.

Find the correctly spelt words.

A. Velnerable
B. Vulnarable
C. Vulnerable
D. Valnerable

Ans: C. Vulnerable


Question 15.

Find the correctly spelt words.

A. Asspersion
B. Voluptuous
C. Voguei
D. Equestrain

Ans: B. Voluptuous


Question 16.

Find the correctly spelt words.

A. Occured
B. Occurad
C. Ocurred
D. Occurred

Ans: D. Occurred


Question 17.

Find the correctly spelt words.

A. Exterminatte
B. Inexpliccable
C. Offspring
D. Reffere

Ans: C. Offspring


Question 18.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Amature
B. Manual
C. Nephew
D. Athletic
E. All correct

Ans: A. Amature


Question 19.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Lenient
B. Nationalism
C. Overhaul
D. Transfered
E. All correct

Ans: D. Transfered


Question 20.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Periphery
B. Advurtise
C. Courteous
D. Indefinite
E. All correct

Ans: B. Advurtise


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment