Spelling Check Set – 4 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt words.

A. Skillful
B. Skillfull
C. Skilfull
D. Skilpull

Ans: A. Skillful


Question 2.

Find the correctly spelt words.

A. Accomplish
B. Acomplush
C. Ackmplesh
D. Accompalish

Ans: A. Accomplish


Question 3.

Find the correctly spelt words.

A. Simpal
B. Bannar
C. Pattren
D. Modern

Ans: D. Modern


Question 4.

Find the correctly spelt words.

A. Hindrance
B. Hinderrance
C. Hindrence
D. Hinderence

Ans: A. Hindrance


Question 5.

Find the correctly spelt words.

A. Swelte
B. Filpant
C. Licentious
D. Puessile

Ans: C. Licentious


Question 6.

Find the correctly spelt words.

A. Occasion
B. Occassion
C. Ocasion
D. Ocassion

Ans: A. Occasion


Question 7.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Inflamable
B. Musician
C. Righteousness
D. Negotiate
E. All correct

Ans: A. Inflamable


Question 8.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Refuse
B. Repute
C. Despute
D. Confuse
E. All correct

Ans: C. Despute


Question 9.

Find the correctly spelt words.

A. Judicious
B. Cancious
C. Dilicous
D. Gracous

Ans: A. Judicious


Question 10.

Find the correctly spelt words.

A. Puerrile
B. Puerrille
C. Purrile
D. Puerile

Ans: D. Puerile


Question 11.

Find the correctly spelt words.

A. Scripher
B. Scripture
C. Skripture
D. Scriptur

Ans: B. Scripture


Question 12.

Find the correctly spelt words.

A. Parallelled
B. Parralleled
C. Paralleled
D. Paraleled

Ans: C. Paralleled


Question 13.

Find the correctly spelt words.

A. Grief
B. Breif
C. Recieve
D. Diceive

Ans: A. Grief


Question 14.

Find the correctly spelt words.

A. Entrepreneur
B. Entrapreneur
C. Entrepraneur
D. Enterprenuer

Ans: A. Entrepreneur


Question 15.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Geography
B. History
C. Chemistry
D. Commerce
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 16.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Urge
B. Merge
C. Perge
D. Surge
E. All correct

Ans: C. Perge


Question 17.

Find the correctly spelt words.

A. Gaurantee
B. Guarantee
C. Garuntee
D. Guaruntee

Ans: B. Guarantee


Question 18.

Find the correctly spelt words.

A. Satelite
B. Sattelite
C. Satellite
D. Sattellite

Ans: C. Satellite


Question 19.

Find the correctly spelt words.

A. Comitte
B. Commitee
C. Committee
D. Comiittee

Ans: C. Committee


Question 20.

Find the correctly spelt words.

A. Lckadaisicle
B. Lackdaisical
C. Lackadisical
D. Lackadaisical

Ans: D. Lackadaisical


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment