Spelling Check Set – 30 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Redundant
B. Rejuvinate
C. Relieve
D. Robbery

Ans: B. Rejuvinate


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Demarkation
B. Dandruff
C. Detonation
D. Deliquescence

Ans: A. Demarkation


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Potassium
B. Pertinasious
C. Pisciculture
D. Pernicious

Ans: B. Pertinasious


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sandwitch
B. Sculpture
C. Secrecy
D. Sovereign

Ans: A. Sandwitch


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Promising
B. Ancestry
C. Disterbance
D. Cardinal

Ans: C. Disterbance


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Barrister
B. Besiege
C. Borne
D. Begining

Ans: D. Begining


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ostracism
B. Obnoxious
C. Oblitrate
D. Obligatory

Ans: C. Oblitrate


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Repudiate
B. Requisite
C. Rezemblance
D. Rescind

Ans: C. Rezemblance


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Renaissance
B. Revelation
C. Refrendum
D. Reverence

Ans: C. Refrendum


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Leprosy
B. Lisense
C. Lenient
D. Limerick

Ans: B. Lisense


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Centenery
B. Cemetery
C. Century
D. Chemistry

Ans: A. Centenery


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Gorilla
B. Guarantee
C. Gaudy
D. Goze

Ans: D. Goze


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Invigilator
B. Interstellar
C. Insectivorous
D. Inings

Ans: D. Inings


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pudding
B. Pungent
C. Puncture
D. Puntuation

Ans: D. Puntuation


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spoonfull
B. Subterranean
C. Stainless
D. Stupefaction

Ans: A. Spoonfull


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Percussive
B. Prefrential
C. Predicament
D. Predecessor

Ans: B. Prefrential


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Architecture
B. Ceremoney
C. Believable
D. Conflict

Ans: B. Ceremoney


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spinnerret
B. Stoppage
C. Strenous
D. Successive

Ans: A. Spinnerret


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dependant
B. Detrimental
C. Describe
D. Deluge

Ans: A. Dependant


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Rumour
B. Reindeer
C. Rufian
D. Rogue

Ans: C. Rufian


Question 21.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Negligence
B. Affinity
C. Wisedom
D. Creativity

Ans: C. Wisedom


Question 22.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Shrubery
B. Senescent
C. Slaughter
D. Sneer

Ans: A. Shrubery


Question 23.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Kitchen
B. Obstakle
C. Perquisite
D. Permissible

Ans: B. Obstakle


Question 24.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anniversary
B. Anasthetic
C. Acknowledgement
D. Altogether

Ans: B. Anasthetic


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment