Spelling Check Set – 3 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt words.

A. Benefittd
B. Benifited
C. Benefited
D. Benefeted

Ans: C. Benefited


Question 2.

Find the correctly spelt words.

A. Bouquete
B. Bouquette
C. Bouquet
D. Boqquet

Ans: C. Bouquet


Question 3.

Find the correctly spelt words.

A. Humorous
B. Ganerous
C. Pupolous
D. Maretorious

Ans: A. Humorous


Question 4.

Find the correctly spelt words.

A. Faithfuly
B. Sincerely
C. Truely
D. Affectionatly

Ans: B. Sincerely


Question 5.

Find the correct spelt word:

A. foyere
B. foayer
C. foyer
D. fouyer

Ans: C. foyer


Question 6.

Find the correct spelt word.

A. Uniquely
B. Internaly
C. Coldlly
D. Fortunatelly

Ans: A. Uniquely


Question 7.

Find the correct spelt word.

A. Promiscuous
B. Promescuous
C. Promiscuos
D. Promescuous

Ans: A. Promiscuous


Question 8.

Find the correctly spelt words.

A. Efficient
B. Treatmeant
C. Beterment
D. Employd

Ans: A. Efficient


Question 9.

Find the correctly spelt words.

A. Treachrous
B. Trecherous
C. Trechearous
D. Treacherous

Ans: D. Treacherous


Question 10.

Find the correctly spelt words.

A. Vetarinary
B. Veteninary
C. Vetinary
D. Veterinary

Ans: D. Veterinary


Question 11.

Find the correctly spelt words.

A. Itinarery
B. Itinerary
C. Itenary
D. Itinarary

Ans: B. Itinerary


Question 12.

Find the correctly spelt words.

A. Klaptomania
B. Klepptomania
C. Kleptemania
D. Kleptomania

Ans: D. Kleptomania


Question 13.

Find the correct spelt word:

A. lassivious
B. lacivoius
C. lascivious
D. lasivious

Ans: C. lascivious


Question 14.

Find the correct spelt word.

A. Apprehenssion
B. Apprehension
C. Apprihension
D. Aprihension

Ans: B. Apprehension


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Onomatopoeia
B. Onomotopoei
C. Onomatopoia
D. Onamotipoei

Ans: A. Onomatopoeia


Question 16.

Find the correctly spelt words.

A. Foreign
B. Foreine
C. Fariegn
D. Forein

Ans: A. Foreign


Question 17.

Find the correctly spelt words.

A. Forcast
B. Forecaste
C. Forcaust
D. Forecast

Ans: D. Forecast


Question 18.

Find the correctly spelt words.

A. Chancelary
B. Chancellery
C. Chancelery
D. Chancellary

Ans: B. Chancellery


Question 19.

Find the correctly spelt words.

A. Survaillance
B. Surveillance
C. Survellance
D. Surveilance

Ans: B. Surveillance


Question 20.

Find the correctly spelt words.

A. Schedulle
B. Schedeule
C. Schdule
D. Schedule

Ans: D. Schedule


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment