Spelling Check Set – 29 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Assailant
B. Appeasment
C. Ancestry
D. Aerobatics

Ans: B. Appeasment


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Boast
B. Catalogue
C. Terrible
D. Heritage
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Regular
B. Criminal
C. Couragous
D. Garbage

Ans: C. Couragous


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Perpituity
B. Partiality
C. Presposterous
D. Penultimate

Ans: A. Perpituity


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Harmony
B. Harmonius
C. Harmful
D. Harmonium

Ans: B. Harmonius


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Perennial
B. Penitence
C. Plaintiff
D. Pedastal

Ans: D. Pedastal


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Merchandise
B. Missionary
C. Municipality
D. Mediteranean

Ans: D. Mediteranean


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Miscelleneous
B. Mathematics
C. Cautiously
D. Competition

Ans: A. Miscelleneous


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tuberculosis
B. Trachery
C. Tincture
D. Thwart

Ans: B. Trachery


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Concurence
B. Conscience
C. Commodore
D. Circumference

above


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sapphire
B. Scurrilous
C. Secratariat
D. Seethe

Ans: C. Secratariat


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Curiculum
B. Museum
C. Emporium
D. Medium

Ans: A. Curiculum


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Luminiscent
B. Lusciousness
C. Lavatory
D. Localization

Ans: A. Luminiscent


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Careful
B. Unlawful
C. Harmful
D. Beautiful
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Legibel
B. Legislature
C. Legalize
D. Legitimate

Ans: A. Legibel


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Delactable
B. Dependent
C. Diarrhoea
D. Detraction

Ans: A. Delactable


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Inocuous
B. Intellectual
C. Invertebrate
D. Irruption

Ans: A. Inocuous


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ocupation
B. Obvious
C. Occasion
D. Ocean

Ans: A. Ocupation


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Melifluence
B. Margarine
C. Marionette
D. Marvelous

Ans: A. Melifluence


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Subservience
B. Souvenir
C. Succesor
D. Stirrup

Ans: C. Succesor


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment