Spelling Check Set – 28 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sceptic
B. Agnostic
C. Prolific
D. Assetic

Ans: D. Assetic


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Suculent
B. Spectacle
C. Sonnet
D. Sentence

Ans: A. Suculent


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Oriental
B. Sargeant
C. Zodiac
D. Prevailing

Ans: B. Sargeant


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impression
B. Depression
C. Supression
D. Oppression

Ans: C. Supression


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Surround
B. Surveillance
C. Survey
D. Sureptitious

Ans: D. Sureptitious


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Temparament
B. Spontaneous
C. Pilgrimage
D. Enormous

Ans: A. Temparament


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Employee
B. Effeminate
C. Exclaimation
D. Ignorance

Ans: C. Exclaimation


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Soldier
B. Beautiful
C. Infinite
D. Clearify

Ans: D. Clearify


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Paleolitic
B. Porcelain
C. Preliminary
D. Pedestrian

Ans: A. Paleolitic


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Opulence
B. Offens
C. Nonsense
D. Occurrence

Ans: B. Offens


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Chrysanthemum
B. Chastisement
C. Conflagration
D. Constelation

Ans: D. Constelation


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Corruption
B. Eruption
C. Errudite
D. Erroneous

Ans: C. Errudite


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Demonstration
B. Tution
C. Mendacious
D. Audience

Ans: B. Tution


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Aberration
B. Abnormalty
C. Abscess
D. Accentuate

Ans: B. Abnormalty


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Bourgeoisie
B. Beverage
C. Blithsome
D. Behaviour

Ans: C. Blithsome


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Warrant
B. Wonderous
C. Woollen
D. Warrior

Ans: B. Wonderous


Question 17.

Find out that word, which spelling is WRONG

A. Quadruple
B. Quarternary
C. Quibble
D. Quiescent

Ans: B. Quarternary


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Itching
B. Interview
C. Interupt
D. Irrigate

Ans: C. Interupt


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Preparatory
B. Cursory
C. Promisary
D. Emissary

Ans: C. Promisary


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Accurate
B. Accomodate
C. Accrue
D. Accumulate

above

Ans: B. Accomodate


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment