Spelling Check Set – 27 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dwindle
B. Glorify
C. Exquisite
D. Gliter

Ans: D. Gliter


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Apropriation
B. Oppose
C. Increment
D. Minute

Ans: A. Apropriation


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mortgaze
B. Manicure
C. Miraculous
D. Mesmeric

Ans: A. Mortgaze


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spontanity
B. Secession
C. Sorcerer
D. Sinister

Ans: A. Spontanity


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Termination
B. Culmination
C. Determination
D. Defination

Ans: D. Defination


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Manoeuvre
B. Macabre
C. Millionare
D. Mediocre

Ans: C. Millionare


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Assume
B. Presume
C. Cunsume
D. Subsume

Ans: C. Cunsume


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Submarine
B. Subsidize
C. Stampied
D. Stallion

Ans: C. Stampied


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tenure
B. Trigonometry
C. Thalium
D. Turquoise

Ans: C. Thalium


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Leguminous
B. Liquifiable
C. Loafer
D. Loquacious

Ans: B. Liquifiable


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Governance
B. Essense
C. Penance
D. Finance

Ans: B. Essense


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tenure
B. Utensil
C. Surender
D. Racket

Ans: C. Surender


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Respite
B. Reciept
C. Reference
D. Recipe

Ans: B. Reciept


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Boisterous
B. Baricade
C. Brochure
D. Brigadier

Ans: B. Baricade


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Involuantry
B. Anxiety
C. Recuperate
D. Languish

Ans: A. Involuantry


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Adambrate
B. Calibrate
C. Celebrate
D. Proliferate

Ans: A. Adambrate


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Establish
B. Avoideable
C. Superior
D. Pleasant

Ans: B. Avoideable


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Overwhelm
B. Omlette
C. Offence
D. Opponent

Ans: B. Omlette


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pellicle
B. Pilgrimage
C. Portrait
D. Parepet

Ans: D. Parepet


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deficency
B. Disastrous
C. Discourteous
D. Decency

Ans: A. Deficency


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment