Spelling Check Set – 26 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Allowance
B. Allusion
C. Alltogether
D. Alternative

Ans: C. Alltogether


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Varnish
B. Viral
C. Various
D. Varity

Ans: D. Varity


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Evasion
B. Ovation
C. Occassion
D. Erosion

Ans: C. Occassion


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Agricultarist
B. Acclamation
C. Admirability
D. Archipelago

Ans: A. Agricultarist


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Confidence
B. Successfull
C. Quarrelsome
D. Antecedant

Ans: B. Successfull


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Squirrel
B. Spurious
C. Suffrage
D. Solstice
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Beleive
B. Relieve
C. Receive
D. Deceive

Ans: A. Beleive


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Flaccid
B. Earthernware
C. Zealot
D. Hilarious

Ans: B. Earthernware


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Stensil
B. Stubborn
C. Spectre
D. Suffocate

Ans: A. Stensil


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Debator
B. Declaration
C. Distress
D. Department

Ans: A. Debator


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Voluntary
B. Vomitting
C. Vocabulary
D. Vicisitude

Ans: D. Vicisitude


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Career
B. Furious
C. Territory
D. Objectionable
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Catastrophe
B. Cenetanarian
C. Commissioner
D. Confectionary

Ans: B. Cenetanarian


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Forebear
B. Gazette
C. League
D. Judiciary

Ans: A. Forebear


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Schedule
B. Scrutinise
C. Scavanger
D. Secede

Ans: C. Scavanger


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Omission
B. Muscular
C. Nineth
D. Roundish

Ans: C. Nineth


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Naration
B. Neolithic
C. Nostalgia
D. Nocturnal

Ans: A. Naration


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Harmonise
B. Impression
C. Surrender
D. Enthusistic

Ans: D. Enthusistic


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Enstallment
B. Innocence
C. Impetus
D. Incipient

Ans: A. Enstallment


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Acquisition
B. Acquaintence
C. Accompany
D. Accessible

Ans: B. Acquaintence

Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.


Leave a Comment