Spelling Check Set – 25 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Precaution
B. Plebiscite
C. Prarie
D. Penance

Ans: C. Prarie


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sympozium
B. Sweater
C. Syllable
D. Syringe

Ans: A. Sympozium


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dilemma
B. Hinderance
C. Disharmony
D. Algebra

Ans: B. Hinderance


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Clothing
B. Gathering
C. Actualise
D. Reproach
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Allocation
B. Allotment
C. Allmighty
D. Elocution

Ans: C. Allmighty


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Bereavment
B. Beseech
C. Bureaucracy
D. Billiards

Ans: A. Bereavment


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Instructor
B. Install
C. Intution
D. Infantry

Ans: C. Intution


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nefarious
B. Nautical
C. Nightmare
D. Napthalene

Ans: D. Napthalene


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Psychoanalyst
B. Physiologist
C. Psychaitrist
D. Psychologist

Ans: C. Psychaitrist


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Despair
B. Desperate
C. Maintain
D. Maintainance

Ans: D. Maintainance


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Confedration
B. Camaraderie
C. Cataclysm
D. Carboniferous

Ans: A. Confedration


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Loathsome
B. Livable
C. Literature
D. Lizzard

Ans: D. Lizzard


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Stupify
B. Subtle
C. Succumb
D. Sombre

Ans: A. Stupify


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nightmare
B. Unfruitfull
C. Coarse
D. Unwavering

Ans: B. Unfruitfull


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mislead
B. Obscure
C. Cautious
D. Exihibit

Ans: D. Exihibit


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Continuous
B. Valuable
C. Criticize
D. Gentalman

Ans: D. Gentalman


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Restaurent
B. Retinue
C. Rickshaw
D. Requirement

Ans: A. Restaurent


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Forehead
B. Feign
C. Forfiet
D. Foreign

Ans: C. Forfiet


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impregnable
B. Imposter
C. Improbable
D. Implausible

Ans: B. Imposter


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Photostate
B. Palmistry
C. Posthumous
D. Polytechnic

Ans: A. Photostate


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment