Spelling Check Set – 24 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Jeopardy
B. Jealosy
C. Jaundice
D. Javelin

Ans: B. Jealosy


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Permissible
B. Pneumatic
C. Paladium
D. Peasantry

Ans: C. Paladium


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Debater
B. Narrator
C. Spectator
D. Orater

Ans: D. Orater


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tranquality
B. Tyranny
C. Tendency
D. Temperature

Ans: A. Tranquality


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Prerequisite
B. Privelige
C. Profession
D. Progression

Ans: B. Privelige


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Retreive
B. Rheumatism
C. Reprieve
D. Reverberate

Ans: A. Retreive


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pretentious
B. Proclaimation
C. Pronunciation
D. Promiscuous

Ans: B. Proclaimation


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sanatorium
B. Scoundrel
C. Salamandar
D. Sarcasm

Ans: C. Salamandar


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Curiculum
B. Contingency
C. Cauliflower
D. Cooperate

Ans: A. Curiculum


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Receive
B. Receipt
C. Neighbour
D. Sieze

Ans: D. Sieze


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Amunition
B. Analysable
C. Annihilate
D. Asafoetida

Ans: A. Amunition


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Admiror
B. Inspector
C. Jailor
D. Proprietor

Ans: A. Admiror


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Loathesome
B. Logarithm
C. Limerick
D. Legitimacy

Ans: A. Loathesome


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deference
B. Dence
C. Pretence
D. Offence

Ans: B. Dence


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Abdominal
B. Clinical
C. Machenical
D. Technical

Ans: C. Machenical


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Madamoiselle
B. Manacle
C. Mysterious
D. Metallurgy

Ans: A. Madamoiselle


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Vengeance
B. Ventillation
C. Veterinary
D. Villainy

Ans: B. Ventillation


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Embellish
B. Capsised
C. Exemplify
D. Drowned

Ans: B. Capsised


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Etiquete
B. Ethnic
C. Ethereal
D. Eulogize

Ans: A. Etiquete


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Hybridize
B. Hosery
C. Hierarchy
D. Hurriedly

Ans: B. Hosery


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment