Spelling Check Set – 23 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Writing
B. Lightning
C. Leutenant
D. Lighten

Ans: C. Leutenant


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Rational
B. Release
C. Demolish
D. Survival
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Vacuum
B. Vaccinate
C. Vacilate
D. Varnish

Ans: C. Vacilate


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Profligacy
B. Bureaucracy
C. Hypocricy
D. Prophecy

Ans: C. Hypocricy


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mischievious
B. Miscreant
C. Misdemeanour
D. Miserable

Ans: A. Mischievious


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Behaviour
B. Mentenance
C. Commend
D. Appraise

Ans: B. Mentenance


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Laudable
B. Honourable
C. Lovable
D. Honourary

Ans: D. Honourary


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Repeatition
B. Renunciation
C. Recitation
D. Recaptulation

Ans: A. Repeatition


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Gynaecology
B. Bonafide
C. Aparthied
D. Aspersion

Ans: C. Aparthied


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Supress
B. Surfeit
C. Swallow
D. Symptom

Ans: A. Supress


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Cieling
B. Celluloid
C. Cease
D. Cemetery

Ans: A. Cieling


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Immature
B. Impasse
C. Immaculate
D. Immpeccable

Ans: D. Immpeccable


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Amorphous
B. Artilery
C. Attrition
D. Accessory

Ans: B. Artilery


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Writting
B. Discrimination
C. Achievement
D. Humanitarian

Ans: A. Writting


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Audacity
B. Autumn
C. Aukward
D. Authority

Ans: C. Aukward


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mischeif
B. Belief
C. Thief
D. Grief

Ans: A. Mischeif


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Aerodrome
B. Airoplane
C. Aircraft
D. Aerial

Ans: B. Airoplane


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Trustee
B. Trienial
C. Trolley
D. Torrent

Ans: B. Trienial


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Absess
B. Accessory
C. Abrasive
D. Abstinence

Ans: A. Absess


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Downtown
B. Downpore
C. Downstairs
D. Downright

Ans: B. Downpore


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment