Spelling Check Set – 22 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ceramic
B. Ceribral
C. Ceremony
D. Cereal

Ans: B. Ceribral


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Lieutenant
B. Laboratary
C. Lawlessness
D. Laudatory

Ans: B. Laboratary


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Besiege
B. Boundary
C. Bufoonery
D. Bifurcate

Ans: C. Bufoonery


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Audacity
B. Autumn
C. Aukward
D. Authority

Ans: C. Aukward


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Worried
B. Vegetable
C. Sacrifice
D. Temporary
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Juglery
B. Journalism
C. Jaundice
D. Jealousy

Ans: A. Juglery


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Frostbite
B. Fretricide
C. Frenzy
D. Franchise

Ans: B. Fretricide


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Disjoint
B. Levy
C. Primery
D. Enema

Ans: C. Primery


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Inflammable
B. Inaugrate
C. Incandescent
D. Illustrate

Ans: B. Inaugrate


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Projection
B. Educate
C. Curve
D. Headquaters

Ans: D. Headquaters


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Occupation
B. Occur
C. Occular
D. Occlude

Ans: C. Occular


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Annualy
B. Alliance
C. Annihilate
D. Antiquity

Ans: A. Annualy


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Glistening
B. Genuine
C. Generater
D. Generosity

Ans: C. Generater


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Magistrial
B. Mausoleum
C. Miserable
D. Meticulous

Ans: A. Magistrial


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Archeology
B. Adolescence
C. Achievement
D. Affidavit

Ans: A. Archeology


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Drapery
B. Dysentry
C. Diffusion
D. Deceive

Ans: B. Dysentry


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Pagent
B. Paroxysm
C. Pillory
D. Pipette

Ans: A. Pagent


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Enterance
B. Elementary
C. Endeavour
D. Eccentricity

Ans: A. Enterance


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Numismatics
B. Nuisence
C. Nucleus
D. Numerous

Ans: B. Nuisence


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Counterfiet
B. Capsicum
C. Callous
D. Conference

Ans: A. Counterfiet


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment