Spelling Check Set – 21 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Tangible
B. Tantalize
C. Tantrum
D. Tecnique

Ans: D. Tecnique


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Banquet
B. Benefector
C. Bestow
D. Behaviour

Ans: B. Benefector


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Superstitious
B. Accomodation
C. Commendable
D. Callous

Ans: B. Accomodation


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Focal
B. Vocal
C. Vehical
D. Mystical

Ans: C. Vehical


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impediment
B. Judgment
C. Merriment
D. Embarrassment

Ans: B. Judgment


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Troup
B. Transcend
C. Treasure
D. Theatre

Ans: A. Troup


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Collar
B. Collaborate
C. Carporate
D. Corroborate

Ans: C. Carporate


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Heroin
B. Harmoniam
C. Herbaceous
D. Headquarters

Ans: B. Harmoniam


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Butcher
B. Burrow
C. Buoyant
D. Buletin

Ans: D. Buletin


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Adhesive
B. Abusive
C. Applauce
D. Accomplice

Ans: C. Applauce


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Procession
B. Profession
C. Possession
D. Occassion

Ans: D. Occassion


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Committed
B. Submitted
C. Benifitted
D. Remitted

Ans: C. Benifitted


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Suspicion
B. Superiority
C. Supercede
D. Supervise

Ans: C. Supercede


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Founder
B. Frajile
C. Introvert
D. Sanctity

Ans: B. Frajile


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Heritage
B. Ecstasy
C. Glimpse
D. Discription

Ans: D. Discription


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Narrator
B. Governor
C. Operator
D. Controllor

Ans: D. Controllor


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Familiar
B. Simmer
C. Hammer
D. Grammer

Ans: D. Grammer


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anticipate
B. Antipathy
C. Antiseptic
D. Antonymn

Ans: D. Antonymn


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Denunciation
B. Acceleration
C. Magnificient
D. Gravitation

Ans: C. Magnificient


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Excess
B. Ecsorbitant
C. Eczema
D. Ecstasy

Ans: B. Ecsorbitant


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment