Spelling Check Set – 20 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Cureable
B. Currency
C. Campaign
D. Chronicle

Ans: A. Cureable


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Lantern
B. Labourer
C. Leakeage
D. Lather

Ans: C. Leakeage


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Repurcussion
B. Reference
C. Rebellion
D. Receptacle

Ans: A. Repurcussion


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Cumberous
B. Corruption
C. Crystalline
D. Contrive

Ans: A. Cumberous


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Malefactor
B. Maestro
C. Malevolent
D. Malestorm

Ans: D. Malestorm


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nemesis
B. Necessary
C. Nectar
D. Nieghbour

Ans: D. Nieghbour


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sattire
B. Scissors
C. Scullery
D. Spouse

Ans: A. Sattire


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Chancellor
B. Trailor
C. Traitor
D. Inheritor

Ans: B. Trailor


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Glamorous
B. Granulate
C. Greatful
D. Gradient

Ans: C. Greatful


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Miscellaneous
B. Precarious
C. Mischievious
D. Licentious

Ans: C. Mischievious


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Gymnastics
B. Greediness
C. Guideance
D. Grandiose

Ans: C. Guideance


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Auspicious
B. Available
C. Attainable
D. Auxilliary

Ans: D. Auxilliary


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Allottee
B. Almighty
C. Allright
D. Altogether

Ans: C. Allright


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Occlude
B. Obsolesent
C. Oblique
D. Obedience

Ans: B. Obsolesent


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Weighty
B. Peity
C. Height
D. Gaeity

Ans: D. Gaeity


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Carpenter
B. Chauffeur
C. Callibre
D. Coalesce

Ans: C. Callibre


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dissect
B. Dispirit
C. Dossier
D. Deter
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ambasador
B. Atrocious
C. Aeronaut
D. Attribute

Ans: A. Ambasador


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Exclaimation
B. Excellence
C. Exaggeration
D. Embroidery

Ans: A. Exclaimation


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Handicraft
B. Handbar
C. Handkerchef
D. Handicap

Ans: C. Handkerchef


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment