Spelling Check Set – 2 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correct spelt word.

A. Dicotomy
B. Dicotemy
C. Dichotomy
D. Dechotomy

Ans: C. Dichotomy


Question 2.

Find the correct spelt word:

A. enemyty
B. enemity
C. enmity
D. enmety

Ans: C. enmity


Question 3.

Find the correct spelt word.

A. Affactionately
B. Affectionately
C. Afectionately
D. Affectionnality

Ans: B. Affectionately


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Bureacracy
B. Bereaucracy
C. Buereacracy
D. Bureaucracy

Ans: D. Bureaucracy


Question 4.

Find the correctly spelt words.

A. Ommineous
B. Omineous
C. Ominous
D. Omenous

Ans: C. Ominous


Question 6.

Find the correctly spelt words.

A. Rigerous
B. Rigourous
C. Regerous
D. Rigorous

Ans: D. Rigorous


Question 7.

Find the correctly spelt words.

A. Excessive
B. Exccessive
C. Exxcesive
D. Excesive

Ans: A. Excessive


Question 8.

Find the correctly spelt words.

A. Sepulchral
B. Sepilchrle
C. Sepalchrul
D. Sepalchrl

Ans: A. Sepulchral


Question 9.

Find the correct spelt word.

A. Embelis
B. Embelesh
C. Embellish
D. Embelish

Ans: C. Embellish


Question 10.

Find the correct spelt word:

A. irelevant
B. irrelavent
C. irelevent
D. irrelevant

Ans: D. irrelevant


Question 11.

Find the correct spelt word.

A. Averisious
B. Avericious
C. Avaricious
D. Avarisious

Ans: C. Avaricious


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Millionair
B. Millionnaire
C. Milionaire
D. Millionaire

Ans: D. Millionaire


Question 13.

Find the correctly spelt words.

A. Pessenger
B. Passenger
C. Pasanger
D. Pesanger

Ans: B. Passenger


Question 14.

Find the correctly spelt words.

A. Palete
B. Palet
C. Palate
D. Pelate

Ans: C. Palate


Question 15.

Find the correctly spelt words.

A. Indipensable
B. Indipenseble
C. Indispansible
D. Indispensable

Ans: D. Indispensable


Question 16.

Find the correctly spelt words.

A. Acommodation
B. Accomodaton
C. Accommodation
D. Acomodation

Ans: C. Accommodation


Question 17.

Find the correct spelt word:

A. livelihood
B. livelyhood
C. livlihood
D. livelyhud

Ans: A. livelihood


Question 18.

Find the correct spelt word.

A. Benificial
B. Beneficil
C. Beneficial
D. Benifical

Ans: C. Beneficial


Question 19.

Find the correct spelt word.

A. Enterpreneur
B. Entreorenure
C. Entrepreneur
D. Enterprenure

Ans: C. Entrepreneur


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Sychological
B. Psychological
C. Psykological
D. Sykological

Ans: B. Psychological


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment