Spelling Check Set – 19 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Fortress
B. Forestry
C. Fiancee
D. Foresake

Ans: D. Foresake


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Etiquete
B. Pattern
C. Privilege
D. Dialogue

Ans: A. Etiquete


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Birth
B. Beginer
C. Benefit
D. Banana

Ans: B. Beginer


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Goverment
B. Professional
C. Grammar
D. Introduction

Ans: A. Goverment


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Foundary
B. Frontier
C. Fallacy
D. Flannel

Ans: A. Foundary


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Jewellry
B. Beneficiary
C. Military
D. Literary

Ans: A. Jewellry


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Exuberant
B. Extraneous
C. Eroneous
D. Exemplify

Ans: C. Eroneous


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Referring
B. Openning
C. Beginning
D. Stopping

Ans: B. Openning


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Dairy
B. Dafodil
C. Dainty
D. Damage

Ans: B. Dafodil


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anaemia
B. Attitude
C. Admiralty
D. Acquarium

Ans: D. Acquarium


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Accustom
B. Accept
C. Accute
D. Accuse

Ans: C. Accute


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Trachaea
B. Tragedy
C. Trajectory
D. Training

Ans: A. Trachaea


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Municipality
B. Restaurant
C. Compartment
D. Approach
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Carriage
B. Barriage
C. Garage
D. Marriage

Ans: C. Garage


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Handicapped
B. Hankerchief
C. Handiwork
D. Handicraft

Ans: B. Hankerchief


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Practice
B. Lice
C. Paradice
D. Advice

Ans: C. Paradice


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Reddress
B. Address
C. Embarrass
D. Harass

Ans: A. Reddress


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Coupious
B. Cautious
C. Captious
D. Capricious

Ans: A. Coupious


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Assimilate
B. Afinity
C. Antagonise
D. Ameliorate

Ans: B. Afinity


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Magnanimous
B. Magnetism
C. Magnificient
D. Magnify

Ans: C. Magnificient


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment