Spelling Check Set – 18 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Matrimony
B. Mattress
C. Mathamatics
D. Material

Ans: C. Mathamatics


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Proprietor
B. Personel
C. Personal
D. Proposal

Ans: B. Personel


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sargeant
B. Shallot
C. Shackle
D. Shellac

Ans: A. Sargeant


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Marshall
B. Niece
C. Plaque
D. Surety

Ans: A. Marshall


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Annnex
B. Aniversary
C. Animate
D. Animosity

Ans: B. Aniversary


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Solution
B. Tuition
C. Circutous
D. Fruition

Ans: C. Circutous


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Device
B. Demice
C. Revise
D. Advice

Ans: B. Demice


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Secretry
B. Enunciate
C. Controversy
D. Campaign

Ans: A. Secretry


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Concession
B. Reconciliation
C. Humilliation
D. Palliation

Ans: C. Humilliation


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Terrace
B. Transmitter
C. Terorism
D. Tremor

Ans: C. Terorism


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Beetle
B. Beautician
C. Bearable
D. Beautifull

Ans: D. Beautifull


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Lonesome
B. Lovely
C. Ludicruous
D. Logical

Ans: C. Ludicruous


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Imperative
B. Ilicit
C. Imminent
D. Immature

Ans: B. Ilicit


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Maiden
B. Widen
C. Rider
D. Foder

Ans: D. Foder


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Loveable
B. Manageable
C. Usable
D. Soluble

Ans: A. Loveable


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Kiln
B. Masculine
C. Muslin
D. Disciplin

Ans: D. Disciplin


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Exonerate
B. Quaternary
C. Hurricane
D. Surveillence

Ans: D. Surveillence


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Kilomeater
B. Knead
C. Knowledge
D. Kidnapper

Ans: A. Kilomeater


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Anxiety
B. Ankel
C. Accommodation
D. Allergy

Ans: B. Ankel


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Parietal
B. Parole
C. Passtime
D. Pellagra

Ans: C. Passtime


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment