Spelling Check Set – 17 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Colliery
B. Colleague
C. Collaborate
D. Collony

Ans: D. Collony


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Semester
B. Senesent
C. Sensory
D. Salacious

Ans: B. Senesent


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Indefinite
B. Courteous
C. Advurtise
D. Periphery

Ans: C. Advurtise


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Incidentally
B. Publiclly
C. Coolly
D. Really

Ans: B. Publiclly


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Conceit
B. Deceit
C. Receive
D. Percieve

Ans: D. Percieve


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Seige
B. Solemn
C. Syllable
D. Seize

Ans: A. Seige


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Slight
B. Shoot
C. Thrift
D. Subtle
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Recuperate
B. Pasture
C. Populace
D. Penence

Ans: D. Penence


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Homogenious
B. Honorarium
C. Honourable
D. Hooligan

Ans: A. Homogenious


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Feudal
B. Fumble
C. Fuel
D. Feugitive

Ans: D. Feugitive


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Stolen
B. Eaten
C. Beaten
D. Writen

Ans: D. Writen


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Garulous
B. Greedy
C. Grammar
D. Giraffe

Ans: A. Garulous


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Appeal
B. Appetite
C. Appology
D. Approval

Ans: C. Appology


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Governor
B. Stupor
C. Vendor
D. Invador

Ans: D. Invador


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Immunity
B. Immaculate
C. Imminent
D. Immitate

Ans: D. Immitate


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Shutter
B. Silhoutte
C. Shepherd
D. Shield

Ans: B. Silhoutte


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Mournful
B. Mucilaig
C. Mordant
D. Monocle

Ans: B. Mucilaig


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Teaser
B. Teething
C. Tedious
D. Teatotaller

Ans: D. Teatotaller


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Drummer
B. Slipper
C. Hammer
D. Rummor

Ans: D. Rummor


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Illegal
B. Illitrate
C. Illegitimate
D. Illegible

Ans: B. Illitrate


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment