Spelling Check Set – 16 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Rapport
B. Substance
C. Gravyard
D. Resistible

Ans: C. Gravyard


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Sustenance
B. Maintainance
C. Movable
D. Manageable

Ans: B. Maintainance


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Overture
B. Affinity
C. Noteable
D. Prismatic

Ans: C. Noteable


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Conquer
B. Passenger
C. Variety
D. Retalitate

Ans: D. Retalitate


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Democracy
B. Beaureaucracy
C. Prophecy
D. Aristocracy

Ans: B. Beaureaucracy


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Batalion
B. Believe
C. Bewilder
D. Bogie

Ans: A. Batalion


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Careful
B. Untill
C. Fulfil
D. Final

Ans: B. Untill


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Adultration
B. Adulation
C. Advancement
D. Admittance

Ans: A. Adultration


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Encompass
B. Encomium
C. Enimical
D. Encumber

Ans: C. Enimical


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Intuition
B. Mischeivous
C. Vertebrate
D. Ascetic

Ans: B. Mischeivous


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Instructor
B. Grammer
C. Carrier
D. Organiser

Ans: B. Grammer


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Controversial
B. Contemplate
C. Contemporery
D. Contingency

Ans: C. Contemporery


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spurious
B. Studious
C. Subsidary
D. Sensible

Ans: C. Subsidary


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Asterisk
B. Audience
C. Acrue
D. Almighty

Ans: C. Acrue


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Essential
B. Rehabilitation
C. Appreciation
D. Concomitent

Ans: D. Concomitent


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Soothe
B. Sponser
C. Stepney
D. Struggle

Ans: B. Sponser


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Hack
B. Hawl
C. Halve
D. Hark

Ans: B. Hawl


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deep
B. Heap
C. Sleep
D. Weap

Ans: D. Weap


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Impression
B. Competition
C. Miscelleneous
D. Reproach

Ans: C. Miscelleneous


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Remarkable
B. Nervousness
C. Ambition
D. Difference
E. All correct

Ans: E. All correct


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment