Spelling Check Set – 15 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Juice
B. Jersy
C. Jaggery
D. Japanese

Ans: B. Jersy


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Charade
B. Colossus
C. Cartrige
D. Challenge

Ans: C. Cartrige


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Bearer
B. Governor
C. Conquerer
D. Admirer

Ans: C. Conquerer


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Knack
B. Knee
C. Kneed
D. Kneel

Ans: C. Kneed


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Resembelance
B. Recuperate
C. Recommend
D. Resource

Ans: A. Resembelance


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deficient
B. Efficient
C. Magnificient
D. Reticent

Ans: C. Magnificient


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Address
B. Adiction
C. Advice
D. Adhere

Ans: B. Adiction


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Spindle
B. Exorbitant
C. Tantalise
D. Parashute

Ans: D. Parashute


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Envelop
B. Enthuse
C. Eratic
D. Emigrant

Ans: C. Eratic


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ballistic
B. Baloon
C. Bulletin
D. Bullock

Ans: B. Baloon


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Ceremony
B. Agression
C. Schedule
D. Knowledge

Ans: B. Agression


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Amend
B. Commend
C. Assend
D. Comprehend

Ans: C. Assend


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Perpendicular
B. Boundry
C. Exaggerate
D. Flourish

Ans: B. Boundry


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Surender
B. Abbreviate
C. Qualification
D. Eccentric

Ans: A. Surender


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Memorendum
B. Quintessence
C. Ionisation
D. Spontaneous

Ans: A. Memorendum


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Intelligensia
B. Invigilator
C. Invertebrate
D. Impertinence

Ans: A. Intelligensia


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Freshner
B. Forlorn
C. Foreign
D. Fruity

Ans: A. Freshner


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Winner
B. Winning
C. Writer
D. Writting

Ans: D. Writting


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Phrasology
B. Possibility
C. Potassium
D. Preamble

Ans: A. Phrasology


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Monotonous
B. Monastry
C. Monitor
D. Moraine

Ans: B. Monastry


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment