Spelling Check Set – 14 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Hillock
B. Vilify
C. Mileage
D. Hillarious

Ans: D. Hillarious


Question 2.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Control
B. Confusion
C. Confrence
D. Committee

Ans: C. Confrence


Question 3.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Explaination
B. Extermination
C. Exaggeration
D. Expectation

Ans: A. Explaination


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Oversear
B. Oscillate
C. Ossicle
D. Obscure

Ans: A. Oversear


Question 5.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Predilection
B. Discipline
C. Indigenous
D. Preferrable

Ans: D. Preferrable


Question 6.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Instantanious
B. Intermediate
C. Intermittent
D. Interference

Ans: A. Instantanious


Question 7.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Covetous
B. Coherent
C. Consice
D. Consent

Ans: C. Consice


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Cruise
B. Deduse
C. Truce
D. Bruise

Ans: B. Deduse


Question 9.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Suicide
B. Suiteable
C. Summarize
D. Superficial

Ans: B. Suiteable


Question 10.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Breakage
B. Brevity
C. Breathless
D. Briliance

Ans: D. Briliance


Question 11.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Plateau
B. Plebian
C. Pledge
D. Pollinate

Ans: B. Plebian


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Democracy
B. Aristocracy
C. Advocacy
D. Courtecy

Ans: D. Courtecy


Question 13.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Neice
B. Neither
C. Neigh
D. Rein

Ans: A. Neice


Question 14.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Maline
B. Privacy
C. Cultured
D. Encourage

Ans: A. Maline


Question 15.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Utility
B. Vitality
C. Speciality
D. Casualty
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Hyphen
B. Hygene
C. Hurdle
D. Haphazard

Ans: B. Hygene


Question 17.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Light
B. Fight
C. Hight
D. Might

Ans: C. Hight


Question 18.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Nuptial
B. Nickers
C. Nephew
D. Nuisance

Ans: B. Nickers


Question 19.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Cruelly
B. Truly
C. Verbally
D. Rudely
E. All correct

Ans: E. All correct


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Believe
B. Relieve
C. Grieve
D. Decieve

Ans: D. Decieve


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment