Spelling Check Set – 13 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Tentaitive
B. Tentative
C. Tentitive
D. Tantitive

Ans: B. Tentative


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Agrandizment
B. Agrandizement
C. Aggrandizment
D. Aggrandizement

Ans: D. Aggrandizement


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Accessible
B. Accissible
C. Acessible
D. Accesible

Ans: A. Accessible


Question 4.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Penance
B. Menace
C. Tendancy
D. Governance

Ans: C. Tendancy


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Cancelation
B. Cancelletion
C. Cancellation
D. Cancellasion

Ans: C. Cancellation


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Fabullous
B. Fablous
C. Fabulous
D. Fabuleous

Ans: C. Fabulous


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Turnament
B. Tournamant
C. Tournament
D. Turnamant

Ans: C. Tournament


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Gaurantee
B. Guarantee
C. Garuntee
D. Guaruntee

Ans: B. Guarantee


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Surveilance
B. Survellance
C. Surveillance
D. Survaillance

Ans: C. Surveillance


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Sinchronize
B. Synchormise
C. Syycronise
D. Synchronize

Ans: D. Synchronize


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Tempereture
B. Temparature
C. Temperature
D. Tamperature

Ans: C. Temperature


Question 12.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Prejudicial
B. Affectionate
C. Indispensible
D. Assiduous

Ans: C. Indispensible


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Assasination
B. Asasination
C. Assassination
D. Asassination

Ans: C. Assassination


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Uttrance
B. Utterance
C. Uterance
D. Utrance

Ans: B. Utterance


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Tomarow
B. Tomarrow
C. Tomorrow
D. Tommorrow

Ans: C. Tomorrow


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Parlamentary
B. Parliamentary
C. Parlimentary
D. Parliamentery

Ans: B. Parliamentary


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Careir
B. Career
C. Caireer
D. Carreer

Ans: B. Career


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Farenheit
B. Fahrenhiet
C. Farenhiet
D. Fahrenheit

Ans: D. Fahrenheit


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Rennaisance
B. Rennaissance
C. Renaissance
D. Renaisance

Ans: C. Renaissance


Question 20.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Kitten
B. Cumulative
C. Justified
D. Inediable

Ans: D. Inediable


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment