Spelling Check Set – 12 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Consceintious
B. Conscientous
C. Conscintious
D. Conscientious

Ans: D. Conscientious


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Millonare
B. Millionaire
C. Millionare
D. Millonaire

Ans: B. Millionaire


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Accomplish
B. Ackmplesh
C. Accompalish
D. Acomplush

Ans: A. Accomplish


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Neihbour
B. Neighber
C. Neighbour
D. Neibur

Ans: C. Neighbour


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Astrinjent
B. Estrinjent
C. Astringent
D. Estringent

Ans: C. Astringent


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Rasteraunt
B. Restaurent
C. Rastaurent
D. Restaurant

Ans: D. Restaurant


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Apparell
B. Aparrel
C. Apparel
D. Apparrel

Ans: C. Apparel


Question 8.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Designation
B. Amature
C. Controversy
D. Burglar

Ans: B. Amature


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Strategam
B. Strategem
C. Stratagem
D. Stratagam

Ans: C. Stratagem


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Equannimity
B. Equinimity
C. Equanimity
D. Equanimmity

Ans: C. Equanimity


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Delinquescent
B. Deliquecent
C. Deliquescent
D. Delinquesent

Ans: C. Deliquescent


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Fasist
B. Facict
C. Facist
D. Fascist

Ans: D. Fascist


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Itinarary
B. Itenerary
C. Itinerary
D. Itinarery

Ans: C. Itinerary


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Damage
B. Dammage
C. Damaige
D. Dammege

Ans: A. Damage


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Recommandation
B. Recomandation
C. Recommendation
D. Recomendation

Ans: C. Recommendation


Question 16.

Find out that word, the spelling of which is wrong.

A. Deceive
B. Conceive
C. Perceive
D. Acheive

Ans: D. Acheive


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Reharsal
B. Rehersal
C. Rehearsal
D. Rehearsel

Ans: C. Rehearsal


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Draut
B. Drout
C. Drougt
D. Drought

Ans: D. Drought


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Simaltanious
B. Simultaneous
C. Simultanious
D. Simaltaneous

Ans: B. Simultaneous


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Occurrance
B. Occurrence
C. Occurance
D. Occurence

Ans: B. Occurrence


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment