Spelling Check Set – 11 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Prevalant
B. Prevalent
C. Prevelant
D. Prevelent

Ans: B. Prevalent


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Inimitable
B. Innimatible
C. Inimitible
D. Inimmitable

Ans: A. Inimitable


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Catlogg
B. Catlog
C. Catlogue
D. Catalogue

Ans: D. Catalogue


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Hindrence
B. Hindrance
C. Hinderence
D. Hinderance

Ans: B. Hindrance


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Numrator
B. Numerator
C. Numerater
D. Numrater

Ans: B. Numerator


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Legendary
B. Legendery
C. Legendry
D. Legandery

Ans: A. Legendary


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Indigenous
B. Indigenuous
C. Indiginous
D. Indeginuous

Ans: A. Indigenous


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Paralelogram
B. Paralellogram
C. Parallelogram
D. Parellellogram

Ans: C. Parallelogram


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Milennium
B. Millenium
C. Millennium
D. Milenium

Ans: C. Millennium


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Sachrine
B. Sacharine
C. Sacchrin
D. Saccharine

Ans: D. Saccharine


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Quintessance
B. Quintessence
C. Quintesance
D. Quintassence

Ans: B. Quintessence


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Remambrance
B. Remembrance
C. Remamberance
D. Rememberance

Ans: B. Remembrance


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Sacrilegeous
B. Sacrilegious
C. Sacriligious
D. Sacreligious

Ans: B. Sacrilegious


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Aquaintence
B. Acquaintance
C. Aquaintance
D. Acquaintence

Ans: B. Acquaintance


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Lackadaisical
B. Lackadisical
C. Lackadaisicle
D. Lackdaisical

Ans: A. Lackadaisical


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Corigendum
B. Coridgendum
C. Corrigendum
D. Corridgendum

Ans: C. Corrigendum


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Acomodation
B. Accomodation
C. Acommodation
D. Accommodation

Ans: D. Accommodation


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Resplandance
B. Resplendance
C. Resplendence
D. Resplandence

Ans: C. Resplendence


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Obssesion
B. Obssession
C. Obsession
D. Obsessien

Ans: C. Obsession


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Proprietry
B. Propriatory
C. Proprietary
D. Proprietory

Ans: C. Proprietary


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment