Spelling Check Set – 10 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Spreintendent
B. Superintendent
C. Suprintendent
D. Supereintendent

Ans: B. Superintendent


Question 2.

Find the correctly spelt word.

A. Ommission
B. Omision
C. Omission
D. Ommision

Ans: C. Omission


Question 3.

Find the correctly spelt word.

A. Arodrome
B. Airodrome
C. Aerodrom
D. Aerodrome

D. Aerodrome


Question 4.

Find the correctly spelt word.

A. Coleagu
B. Colleagu
C. Coleague
D. Colleague

Ans: D. Colleague


Question 5.

Find the correctly spelt word.

A. Sepulchral
B. Sepalchrle
C. Sepalchral
D. Sepalchrle

Ans: A. Sepulchral


Question 6.

Find the correctly spelt word.

A. Efervescent
B. Efervesent
C. Effervesent
D. Effervescent

Ans: D. Effervescent


Question 7.

Find the correctly spelt word.

A. Refrigerator
B. Refriderater
C. Refridgerator
D. Referigerator

Ans: A. Refrigerator


Question 8.

Find the correctly spelt word.

A. Alottee
B. Allotee
C. Alotte
D. Allottee

Ans: D. Allottee


Question 9.

Find the correctly spelt word.

A. Temparament
B. Temprament
C. Temperament
D. Temperamant

Ans: C. Temperament


Question 10.

Find the correctly spelt word.

A. Mountaineous
B. Mountaneous
C. Mountainous
D. Mountanous

Ans: C. Mountainous


Question 11.

Find the correctly spelt word.

A. Forein
B. Fariegn
C. Foriegn
D. Foreign

Ans: D. Foreign


Question 12.

Find the correctly spelt word.

A. Incandiery
B. Incendiary
C. Incendiery
D. Incandiary

Ans: B. Incendiary


Question 13.

Find the correctly spelt word.

A. Repantance
B. Repantence
C. Repentence
D. Repentance

Ans: D. Repentance


Question 14.

Find the correctly spelt word.

A. Countinence
B. Countenence
C. Countenance
D. Countinance

Ans: C. Countenance


Question 15.

Find the correctly spelt word.

A. Apallation
B. Appellation
C. Appelation
D. Appallation

Ans: B. Appellation


Question 16.

Find the correctly spelt word.

A. Seperable
B. Separable
C. Saperable
D. Saparable

Ans: B. Separable


Question 17.

Find the correctly spelt word.

A. Homeopatty
B. Homoepathy
C. Homiopathy
D. Homeopathy

Ans: D. Homeopathy


Question 18.

Find the correctly spelt word.

A. Giraf
B. Gerraffe
C. Geraff
D. Giraffe

Ans: D. Giraffe


Question 19.

Find the correctly spelt word.

A. Aprentice
B. Aperentice
C. Apprentice
D. Apperentice

Ans: C. Apprentice


Question 20.

Find the correctly spelt word.

A. Lieutinant
B. Lieutenant
C. Leutenant
D. Liutenant

Ans: B. Lieutenant


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment