Spelling Check Set – 1 Multiple Choice Questions

Question 1.

Find the correctly spelt word.

A. Adulation
B. Adlation
C. Aduletion
D. Addulation

Ans: A. Adulation


Question 2.

Find the correct spelt word.

A. Agglomeration
B. Aglomeration
C. Agglomaration
D. Aglomaration

Ans: A. Agglomeration


Question 3.

Find the correct spelt word.

A. Cacophone
B. Cacophoney
C. Cacophoni
D. Cacophony

Ans: D. Cacophony


Question 4.

Find the correct spelt word.

A. Connillatory
B. Concilletry
C. Conciliatory
D. Concilletry

Ans: C. Conciliatory


Question 5.

Find the correct spelt word.

A. Adulterate
B. Adeldurate
C. Adulterat
D. Adultarate

Ans: A. Adulterate


Question 6.

Find the correct spelt word.

A. Agrandize
B. Aggrandize
C. Aggranndice
D. Aggradise

Ans: B. Aggrandize


Question 7.

Find the correct spelt word.

A. Capricious
B. Cappricious
C. Caprisious
D. Carisuous

Ans: A. Capricious


Question 8.

Find the correct spelt word.

A. Deference
B. Defferance
C. Defference
D. Defference

Ans: A. Deference


Question 9.

Find the correct spelt word.

A. Adventitious
B. Adventitous
C. Adventitus
D. Adventituous

Ans: A. Adventitious


Question 10.

Find the correct spelt word.

A. Aberant
B. Abbarant
C. Aberrant
D. Abberant

Ans: C. Aberrant


Question 11.

Find the correct spelt word.

A. Centrefuge
B. Centrifuse
C. Centifuse
D. Centrifuge

Ans: D. Centrifuge


Question 12.

Find the correct spelt word.

A. Delineate
B. Deleneat
C. Dileneate
D. Deleneate

Ans: A. Delineate


Question 13.

Find the correct spelt word.

A. Adverisity
B. Advercety
C. Adversity
D. Advercity

Ans: C. Adversity


Question 14.

Find the correct spelt word.

A. Abeyense
B. Abayance
C. Abeyence
D. Abeyance

Ans: D. Abeyance


Question 15.

Find the correct spelt word.

A. Chauvinist
B. Chaubinist
C. Chauviniste
D. Chaubenist

Ans: A. Chauvinist


Question 16.

Find the correct spelt word.

A. Deppricate
B. Dapricate
C. Depricate
D. Deprecate

Ans: D. Deprecate


Question 17.

Find the correct spelt word.

A. Affedevit
B. Afidevit
C. Affidevit
D. Affidavit

Ans: D. Affidavit


Question 18.

Find the correct spelt word.

A. Abstemius
B. Abstemaus
C. Abstemious
D. Abstemous

Ans: C. Abstemious


Question 19.

Find the correct spelt word.

A. Compendioum
B. Compendium
C. Compandium
D. Commppendium

Ans: B. Compendium


Question 20.

Find the correct spelt word.

A. Desiccate
B. Desicate
C. Descicate
D. Deccicate

Ans: A. Desiccate


Spelling Check MCQs all set

We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Spelling Check PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Spelling Check Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment