Noun Set – 7 Multiple Choice Questions

Question 1.


__ he does it is up to him.

A.How
B.Why
C.What
D.Which

Ans: A.How


Question 2.

The sick man is conscious of __ he is doing.

A. why
B.what
C.which
D.whether

Ans: B.what


Question 3.

Which is more important, virtue or __ ?

A.pain
B.wealth
C.healthy
D.virtuous

Ans: B.wealth


Question 4.

After being sacked, the secretary was filled with __.

A.relieved
B.bitterness
C.betterment
D.outrageous

Ans: B.bitterness


Question 5.

The news __ the General has been captured is true.

A.that
B.how
C.what
D.which

Ans: A.that


Question 6.

__ I wrote to her is confidential.

A.What
B.That
C.Which
D.Whether

Ans: A.What


Question 7.

There was a __ of workers repairing the damaged road.

A.gang
B.bevy
C.team
D.company

Ans: C.team


Question 8.

The police are in hot __ of the robbers.

A.speed
B.pursuit
C.chasing
D.running

Ans: B.pursuit


Question 9.

She was not aware of __ she had said earlier.

A.that
B.how
C.what
D.which

A.that


Question 10.

He reported __ he saw.

A.what
B.which
C.that
D.when

Ans: C.that


Question 11.

The new clerk was commended for her __.

A.diligence
B.disability
C. intelligent
D.industrious

Ans: A.diligence


Question 12.

Liu Xiang has brought much __ to the nation after winning a silver medal.

A.honesty
B.famous
C.image
D.fame

Ans: A.honesty


Question 13.

The little boy recites __ he could remember.

A.how
B.why
C.what
D.which

Ans: C.what


Question 14.

The teacher is trying to find out _ has taken her pen.

A.who
B.what
C.when
D.which

Ans: A.who


Question 15.

We all respect Mr. Tan because he is a man of __.

A.principle
B.principal
C.privilege
D.primitive

Ans: A.principle


Question 16.

The member of parliament will inform the authorities about the __ of the poor.

A.flight
B.plague
C.plight
D.gloomy

Ans: C.plight


Question 17.

That is __ they know.

A.whether
B.what
C.which
D.that

Ans: B.what


Question 18.

The young worker works with vim and __.

A.gloss
B.vigour
C.colour
D.mellow

Ans: B.vigour


Question 19.

The atmosphere at the carnival was one of pomp and __.

A.merry
B.gloomy
C.gaiety
D.joyous

Ans: C.gaiety


Question 20.

The children are allowed to red the books at the __ corner.

A. child
B. child’s
C.children
D.children’s

Ans: D.children’s


Noun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Noun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Noun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment