Noun Set – 5 Multiple Choice Questions

Question 1.

The __ warned the players not to play rough.

A. judge
B.referee
C.admiral
D.bodyguard

above

Ans: B.referee


Question 2.

You should take your dog to the __ for treatment.

A.doctor
B.dentist
C.surgeon
D.veterinarian

above

Ans: D.veterinarian


Question 3.

The __ of natives he encountered were cannibals.

A.tribe
B.staff
C.party
D.troupe

above

Ans: A.tribe


Question 4.

The __ carved the figure from wood

A.plumber
B.sculptor
C.spotter
D.welder

above

Ans: B.sculptor


Question 5.

My father has called the __ to come by and fix the leaking pipe.

A.vendor
B.peddler
C.plumber
D. pharmacist

above

Ans: C.plumber


Question 6.

Cisse is a __. He has been asked to be an interpreter at the international conference.

A.artiste
B.florist
C.tourist
D. linguist

above

Ans: D. linguist


Question 7.

On the plane, the __ makes sure that all the passengers fasten their seatbelts.

A.pilot
B.umpire
C.waitress
D.stewardess

above

Ans: D.stewardess


Question 8.

You can ask the __ for professional advice on whether the drug is suitable.

A.grocer
B.philosopher
C.pharmacist
D.philanthropist

above

Ans: C.pharmacist


Question 9.

The __ can ride and balance a unicycle on a tightrope.

A.artiste
B.admiral
C.acrobat
D.astronomer

above

Ans: C.acrobat


Question 10.

Uncle Lim has two nephews but no __.

A.nieces
B.brides
C.widows
D.spinsters

above

Ans: A.nieces


Noun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Noun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Noun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment