Noun Set – 3 Multiple Choice Questions

Question 1.

All types of __ watches are sold in this compartment.

A.lady
B.lady’s
C.ladies
D.ladie’s

Ans: D.ladie’s


Question 2.

You must leave __ food for your brother. He will be late.

A.any
B.many
C.some
D.plenty

Ans: C.some


Question 3.

The __ jumped over the railing and was almost hit by a car.

A.patriot
B.pessimist
C.pedestrian
D.passenger

Ans: C.pedestrian


Question 4.

The __ was able to find some important clues to solve the case.

A.editor
B.dentist
C.explorer
D.detective

Ans: D.detective


Question 5.

There is a __ of cattle in the field.

A.herd
B.fleet
C.team
D.swarm

Ans: A.herd


Question 6.

Being undernourished the man does not have __ energy to do any work.

A.many
B.much
C.plenty
D.a lot

Ans: B.much


Question 7.

This __ sells a lot of flowers imported from other countries.

A.florist
B.tourist
C.chef
D.foreman

Ans: A.florist


Question 8.

The __ makes beautiful dresses for the drama artistes.

A.sculptor
B.dresser
C.seamstress
D.stewardess

Ans: C.seamstress


Question 9.

The monitor brought a __ of chalk to the class.

A.box
B.staff
C.clump
D.bunch

Ans: A.box


Question 10.

Be careful when you feed the old man. Give him __ at a time.

A.many
B.much
C.some
D.a little

Ans: D.a little


Question 11.

Betty is such a __ that she is more like a boy than a girl.

A.tommy
B.tomboy
C.tomgirl
D.tomchild

above

Ans: B.tomboy


Question 12.

The __ of singers performed well at last night’s concert.

A.team
B.choir
C.crew
D.horde

above

Ans: B.choir


Question 13.

We thanked the __ of singers for their service.

A.crew
B.staff
C.band
D.choir

above

Ans: D.choir


Question 14.

Although he is rich, he has __ friends because of his arrogance.

A.few
B.plenty
C.little
D.lot of

above

Ans: A.few


Question 15.

Thomas Edison was the __ of the light bulb.

A.investigator
B.creator
C.inventor
D.scientist

above

Ans: C.inventor


Question 16.

The police were able to arrest the entire __ of thieves.

A.gang
B.tribe
C.team
D.board

above

Ans: A.gang


Question 17.

This is one of the __ incidents that I came across.

A.much
B.many
C.plenty
D.some

above

Ans: B.many


Question 18.

He is a/an __. His parents passed away a few years ago.

A.orphan
B.cripple
C.bachelor
D.hooligan

above

Ans: A.orphan


Question 19.

The __ of the novel autographed the book for me.

A.artist
B.baker
C.author
D.artiste

above

Ans: C.author


Question 20.

The __ of the story is a little girl called Macy.

A.hero
B.hostess
C.heroine
D.mistress

above

Ans: C.heroine


Noun MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Noun PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Noun Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment