Masculine And Feminine Gender Set – 4 Multiple Choice Questions

Question 1.

What is the feminine of poet?

A.poet
B.poetess
C.poeted
D.poets

Ans: B.poetess


Question 2.

What is the feminine of Negro ?

A.Negress
B.Negro
C.Negros
D.Negroess

Ans: A.Negress


Question 3.

What is the feminine of Actor?

A.Actress
B.Actressed
C.Actressess
D.Actrein

Ans: A.Actress


Question 4.

What is the feminine of Abbot?

A.Abbots
B.Abbess
C.Abbotess
D.Abbotee

Ans: B.Abbess


Question 5.

What is the feminine of Traitor?

A.Traitor
B.Traitoress
C.Traitors
D.Traitress

Ans: D.Traitress


Question 6.

What is the feminine of Duke?

A.Duke
B.Dukess
C.Duchess
D.Ducks

Ans: C.Duchess


Question 7.

What is the feminine of Duke?

A.Executores
B.Executoress
C.Executix
D.Executixess

Ans: C.Executix


Question 8.

What is the feminine of Emperor?

A.Emperor
B.Emperoress
C.Emperors
D.Empress

Ans: D.Empress


Question 9.

What is the feminine of Testator?

A.Testatria
B.Testatrix
C.Testatrid
D.Testatriv

Ans: B.Testatrix


Question 10.

What is the feminine of Waiter?

A.waitressee
B.waitress
C.waitrs
D.waitre

Ans: B.waitress


Masculine And Feminine Gender MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Masculine And Feminine Gender PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Masculine And Feminine Gender Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment