Masculine And Feminine Gender Set – 3 Multiple Choice Questions

Question 1.

What is the Masculine of tiger?

A.rooster
B.stallion
C.tiger
D.gander

Ans: C.tiger


Question 2.

What is the Masculine of donkey?

A.stallion
B.jack
C.boar
D.tiger

Ans: B.jack


Question 3.

What is the feminine of buck?

A.girl
B.roe
C.nun
D.doe

Ans: D.doe


Question 4.

What is the feminine of heir?

A.heir
B.heires
C.heiree
D.heiress

Ans: D.heiress


Question 5.

What is the feminine of tiger?

A.tigress
B.tiger
C.boar
D.mare

Ans: A.tigress


Question 6.

What is the feminine of donkey?

A.donkey
B.jenny
C.tigress
D.sow

Ans: B.jenny


Question 7.

What is the feminine of earl?

A.countees
B.duck
C.sister
D.maid

Ans: A.countees


Question 8.

What is the feminine of host?

A.hostess
B.host
C.hostee
D.hosts

Ans: A.hostess


Question 9.

What is the Masculine of pig?

A.jack
B.bull
C.gander
D.boar

Ans: D.boar


Question 10.

What is the feminine of boy?

A.queen
B.bitch
C.girl
D.bachelor

Ans: C.girl


Question 11.

What is the feminine of author?

A.stewardess
B.authoress
C.heiress
D.countess

Ans: B.authoress


Question 12.

What is the feminine of mayor?

A.mayors
B.mayoree
C.mayoress
D.mayor

Ans: C.mayoress


Question 13.

What is the feminine of pig?

A.goose
B.cow
C.fox
D.sow

Ans: D.sow


Question 14.

What is the feminine of monk?

A.nun
B.queen
C.spinster
D.doe

Ans: A.nun


Question 15.

What is the feminine of count?

A.countess
B.counts
C.countes
D.count

Ans: A.countess


Question 16.

What is the feminine of steward?

A.steward
B.stewardess
C.stewards
D.stewarded

Ans: B.stewardess


Question 17.

What is the Masculine of horse?

A.stallion
B.boar
C.bull
D.gander

Ans: A.stallion


Question 18.

What is the feminine of hart?

A.queen
B.maid
C.roe
D.duck

Ans: C.roe


Question 19.

What is the feminine of giant?

A.giants
B.giantess
C.giant
D.giantee

Ans: B.giantess


Question 20.

What is the feminine of shepherd?

A.shepherds
B.shepherdee
C.shepherdess
D.shepherded

Ans: C.shepherdess


Masculine And Feminine Gender MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Masculine And Feminine Gender PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Masculine And Feminine Gender Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment