Masculine And Feminine Gender Set – 2 Multiple Choice Questions

Question 1.

What is the feminine of peacock?

A.Peak
B.Pierce
C.Peanut
D.Peahen

Ans: D.Peahen


Question 2.

What is the feminine of brother?

A.niece
B.madam
C.daughter
D.sister

Ans: D.sister


Question 3.

What is the feminine of emperor?

A.empress
B.Queen
C.niece
D.spinster

Ans: B.Queen


Question 4.

What is the Masculine of cattle?

A.fox
B.bull
C.tiger
D.stallion

Ans: B.bull


Question 5.

What is the feminine of buck?

A.Dove
B.Doe
C.Dow
D.Dough

Ans: B.Doe


Question 6.

What is the feminine of nephew?

A.woman
B.niece
C.empress
D.mother

Ans: B.niece


Question 7.

What is the feminine of sir?

A.mother
B.madam
C.sister
D.mistress

Ans: B.madam


Question 8.

What is the feminine of goose?

A.drake
B.hen
C.goose
D.duck

Ans: C.goose


Question 9.

What is the feminine of bull?

A.Ox
B.Cart
C.Cow
D.Sheep

Ans: C.Cow


Question 10.

What is the feminine of man?

A.woman
B.daughter
C.mistress
D.maid

Ans: A.woman


Question 11.

What is the Masculine of chicken?

A.rooster
B.hen
C.bull
D.goose

Ans:A.rooster


Question 12.

What is the Masculine of goose?

A.drake
B.bull
C.gander
D.goose

Ans: C.gander


Question 13.

What is the feminine of father?

A.mother
B.cousin
C.wife
D.daughter

Ans: A.mother


Question 14.

What is the feminine of uncle?

A.daughter
B.spinster
C.aunt
D.niece

Ans: C.aunt


Question 15.

What is the Masculine of duck?

A.jack
B.rooster
C.gander
D.drake

Ans: D.drake


Question 16.

What is the Masculine of fox?

A.jack
B.fox
C.bull
D.gander

Ans: B.fox


Question 17.

What is the feminine of son?

A.sister
B.mistress
C.daughter
D.mother

Ans: C.daughter


Question 18.

What is the feminine of master?

A.sister
B.niece
C.empress
D.mistress

Ans: D.mistress


Question 19.

What is the feminine of duck?

A.duck
B.drake
C.hen
D.goose

Ans: A.duck


Question 20.

What is the feminine of fox?

A.vixen
B.fox
C.duck
D.tigress

Ans: A.vixen


Masculine And Feminine Gender MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Masculine And Feminine Gender PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Masculine And Feminine Gender Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment