Masculine And Feminine Gender Set – 1 Multiple Choice Questions

Question 1.

What is Gender?

A.Words that stand for males only
B.Words that stand for female only
C.It tells if a person is a male or a female
D.It is the capital of Barbados

C.It tells if a person is a male or a female


Question 2.

What is the feminine of duke?

A.Vicereine
B.Duchess
C.Princess
D.Marchioness

Ans: B.Duchess


Question 3.

What is the feminine of stallion?

A.Mare
B.Doe
C.Cow
D.Lioness

Ans: A.Mare


Question 4.

What is the feminine of ram?

A.Ewe
B.Limb
C.Lob
D.Lumber

Ans: A.Ewe


Question 5.

Boy, man, uncle, fireman, grandfather are…

A.Feminine titles
B.Masculine titles
C.Both Feminine and Masculine titles
D.None of the above

Ans: B.Masculine titles


Question 6.

What is the feminine of lord?

A.Empress
B.Queen
C.Lady
D.Actress

Ans: C.Lady


Question 7.

What is the feminine of bull?

A.Heifer
B.Mule
C.Tigress
D.Ostrich

Ans: A.Heifer


Question 8.

What is the feminine of gander?

A.Goose
B.Grouse
C.Glider
D.Goat

Ans: A.Goose


Question 9.

Examples of feminie titles are …

A.Mother and daughter
B.Girl and grandfather
C.Policeman and waitress
D.None of the above

Ans: A.Mother and daughter


Question 10.

What is the feminine of master?

A.Mistress
B.Maid
C.Nanny
D.Governess

Ans: A.Mistress


Question 11.

What is the feminine of colt?

A.Penguin
B.Cuckoo
C.Duck
D.Filly

Ans: D.Filly


Question 12.

What is the feminine of lion?

A.Leaner
B.Loan
C.Lioness
D.Lean

Ans: C.Lioness


Question 13.

What is the feminine of bachelor?

A.Gentlewoman
B.Heroine
C.Dame
D.Spinster

Ans: D.Spinster


Question 14.

What is the feminine of sultan?

A.Malika
B.Sultana
C.Begum
D.Mohtarma

Ans: B.Sultana


Question 15.

What is the feminine of horse?

A.Mare
B.Hart
C.Hear
D.Hearse

Ans: A.Mare


Question 16.

What is the feminine of tiger?

A.Tigress
B.Teak
C.Trip
D.Trunk

Ans: A.Tigress


Question 17.

What is the feminine of earl?

A.Countess
B.Baroness
C.Waitress
D.Seamstress

Ans: A.Countess


Question 18.

What is the feminine of fox?

A.Cougar
B.Coyote
C.Vixen
D.Bitch

Ans: C.Vixen


Question 19.

What is the feminine of dog?

A.Dock
B.Bitch
C.Bock
D.Dig

Ans: B.Bitch


Question 20.

What is the feminine of cock?

A.Lock
B.Hen
C.Kitten
D.Curtain

Ans: B.Hen


Masculine And Feminine Gender MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Masculine And Feminine Gender PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Masculine And Feminine Gender Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment