Conjunctions Set – 7 Multiple Choice Questions

Question 1.

You have to admit that it was you who broke the mirror __ Stephanie is going to get the blame.

A.so that
B.or else
C.and
D.unless

Ans: A.so that


Question 2.

She still won’t forgive her father __ they had that fight more than seven years ago.

A.even though
B.despite
C.or else
D.since

Ans: A.even though


Question 3.

I was not given any pain killers __ had to rely on my sheer will to bear with the pain.

A.so that
B.or else
C.and
D.unless

Ans: C.and


Question 4.

We would have won the race __ Max had not dropped the baton.

A.even though
B.despite
C.if
D.since

Ans: C.if


Question 5.

“Remove that noisy man from the restaurant __ he will disturb all the other customers,” said the manager.

A.despite
B.although
C.until
D.or else

Ans: D.or else


Question 6.

I loved listening to fairy tales __ I was in high school.

A.until
B.but
C.so that
D.in order to

Ans: A.until


Question 7.

Everyone thought that this was fun __ somebody got hurt.

A.despite
B.although
C.until
D.or else

Ans: C.until


Question 8.

You have to push this button here first __ start the engine.

A.until
B.but
C.so that
D.in order to

Ans: D.in order to


Question 9.

He is still not sleepy __ staying up the whole night.

A.despite
B.although
C.until
D.or else

Ans: A.despite


Question 10.

He could not see Imelda __ she came out of the departure hall.

A.until
B.but
C.so that
D.in order to

Ans: A.until


Conjunctions MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Conjunctions PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Conjunctions Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment