Adjectives Set – 3 Multiple Choice Questions

Question 1.

The elephant is the ………………… land animal.

A.big
B.biggest
C.bigger
D.none

Ans: B.biggest


Question 2.

China has the ………………….. population in the world.

A.largest
B.larger
C.large
D.none

Ans: A.largest


Question 3.

She is ………………….. ugly than you.

A.lesser
B.less
C.least
D.none

Ans: B.less


Question 4.

Could you talk ………………….?

A.quietlier
B.more quietly
C.quietly
D.none

Ans: B.more quietly


Question 5.

No other land animal is as ……………….. as the elephant.

A.big
B.bigger
C.biggest
D.none

Ans: A.big


Question 6.

Iron is ………………. than wool.

A.heavy
B.heavier
C.heaviest
D.none

Ans: B.heavier


Question 7.

The baby doesn’t look …………….. like you.

A.many
B.more
C.much
D.none

Ans: C.much


Question 8.

Can you drive any ……………..?

A.fast
B.fastest
C.faster
D.none

Ans: C.faster


Question 9.

The cheetah is ………………….. animal.

A.fastest
B.the faster
C.the fastest
D.a fastest

Ans: C.the fastest


Question 10.

The River Nile is the …………………. River in the world.

A.long
B.longer
C.longest
D.none

Ans: C.longest


Question 11.

The car is running ………………….. since it had a service.

A.more smoothly
B.much smoothly
C.many smoothly
D.smoothly

Ans: A.more smoothly


Question 12.

Your accent is the ……………………. in the class

A.worst
B.worse
C.worstty
D.none

Ans: A.worst


Question 13.

The tortoise has a ………………… lifespan than any other land animal.

A.long
B.longer
C.longest
D.none

Ans: B.longer


Question 14.

Greenland is ………………… island.

A.largest
B.the larger
C.a larger
D.the largest

Ans: D.the largest


Question 15.

My ambition is to spend the ………………… possible time working.

A.lesser
B.less
C.least
D.none

Ans: C.least


Question 16.

There are ……………………… nicer shops in the town center.

A.many
B.more
C.much
D.none

Ans: C.much


Question 17.

Mt. Everest is the ………………… peak in the world.

A.high
B.higher
C.highest
D.none

Ans: C.highest


Question 18.

James is much ………………… than Peter.

A.older
B.elder
C.oldest
D.none

Ans: A.older


Question 19.

He is ………………….. than stupid.

A.more lazy
B.lazier
C.many lazy
D.lazy

Ans: A.more lazy


Question 20.

You didn’t eat any rice.

A.You
B.eat
C.any
D.none

Ans: C.any


Adjectives MCQs all set


We hope the given English Verbal Ability MCQs Questions for English Adjectives PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to English Adjectives Change MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you as soon as Possible.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top